Showbiz

Top Albania Radio, 21 vite plot dashuri!

Ky Shën Valentin është i veçantë për Top Albania Radio-n.

Top Albania Radio feston sot më 14 shkurt 21 vjetorin e krijimit të saj ku në vitin 1998 , falë themeluesit të ndjerë Dritan Hoxha dha frymën e parë, atë të çlirimit dhe të një revolucioni nën frekuencën 100mgh/fm.

Të gjithë folësit e TAR, sot do të hapin kutinë e kujtimeve. Përmes programeve më të dashura të saj, do të na përcjellin emocione duke u kthyer pas në kohë për të kujtuar edhe një herë momentet më të bukura që janë përjetuar në Top Albania Radio.