Visjan Ukcenaj, audition Tapes “Ndryshe” – Part 3
Ndryshe • 19:04 23/09/2023
Politika dhe aktualiteti, të para ndryshe… Shkundja sarkastike e realitetit politik dhe social që jetojmë vjen në emisionin “Ndryshe” çdo të martë në orën 18:00 në valët e Top Albania Radios. Adi Pojana, Salsano Rrapi, Anxhela Baxhija dhe Dj Vini sjellin këtë sezon një risi në program. Atyre do t’iu bashkohet në moderimin e “Ndryshe” dhe aktori i njohur i humorit Visjan Ukcenaj. Por si ka shkuar audicioni për të mund të ndiqni video-n...
Si asnjëherë më parë në emision, Salsano Rrapi vjen në një intervistë ekskluzive!
Ndryshe 19:00 26/06/2024
Gjithçka pa nivel që nuk dinit për Salsano Rrapi!
Ndryshe 18:55 26/06/2024
Nga atësia tek rëndësia e suportit bashkëshortor, Salsano Rrapi zbulon gjithçka për TAR!
Ndryshe 18:54 26/06/2024
12 profesionet e pabesueshme të Salsano Rrapit përpara aktrimit!
Ndryshe 18:51 26/06/2024
Cilin personazh nuk e ‘kurthuan’ dot moderatorët?!
Ndryshe 18:50 26/06/2024
Do të bëhet një lloj motivuesi si Grida Duma ose Ermal Mamaqi? Ja si përgjigjet Blendi Salaj!
Ndryshe 18:45 19/06/2024
Blendi Salaj: “Do hyja në BB VIP se shkoj në banjo përditë”!
Ndryshe 18:44 19/06/2024