Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST

Elios Shuli

“Lëre zërin tënd të flasë për ty”, kjo është shprehja e 21-vjeçarit Elios Shuli, student në Universitetin e Arteve për Regji Teatri. Ndër pasionet e tij më të mëdha përpos aktrimit dhe regjisë, është komunikimi nëpërmjet radios dhe voice-over.

Jo pa shkak, merr pjesë në audicionet e Top Albania Radio. Pas disa eksperiencave në teatër, film, voice-over dhe radio, Eliosi troket në familjen e TAR. Ai ka vetem një kërkesë:

“Lëreni zërin tim të flasë flasë për ju.”

Në Top Albania Radio, Eliosin mund ta dëgjoni Në “Një Këngë Për Ty” prej orës 15:00 dhe në “Live From Tirana” në 10:00.

 

Follow Elios