Fifi është një gocë për shtëpi! | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K • 12:23 24/07/2022
A•Live•Night është një prodhim i Top Music Awards, parathënia e një rrugëtimi të gjatë në Top Channel. 13 Episodet e tij sjellin 13 artistët më të dëgjuar dhe më të dashur nga shqiptarët kudo janë, në një qasje dokumentari muzikor, ku protagonistët rrëfejnë jetën e tyre personale dhe profesionale dhe këndojnë live hitet e tyre më popullore. Prodhuar në Studiot e Top Albania Radio, ky është një format origjinal i Top Channel dhe mban vulën e Ledion Liço. Fifi
Çfarë ndikimi ka patur lufta e Kosovës tek Shpat Deda?
A•Live•Night – 4K 23:55 21/06/2023
Shpat Deda: “Nuk më njohin njerëzit në rrugë”!
A•Live•Night – 4K 23:53 21/06/2023
Shpat Deda: “Nuk ka muzikë që më rrënqeth më shumë se polifonia”!
A•Live•Night – 4K 23:50 21/06/2023
Shpat Deda: “Për partneren kam shumë këngë por janë më të lumtura”!
A•Live•Night – 4K 23:49 21/06/2023
Shpat Deda:“ Tre albumet i përkasin një periudhe të jetës time”!
A•Live•Night – 4K 23:48 21/06/2023
Kejsi Tola: “Nuk jetoj dot pa bërë muzikë!”
A•Live•Night – 4K 01:13 24/04/2023
Çfarë do t’i thonte Kejsi Tola vetes 5-vjeçare?
A•Live•Night – 4K 01:12 24/04/2023