Kejsi Tola: “Nuk jetoj dot pa bërë muzikë!”
A•Live•Night – 4K • 01:13 24/04/2023
"A Live Night" erdhi këtë të diel me një nga artistet padyshim më të dashura të publikut. Jo vetëm për muzikën dhe artin e mirë që sjell, por Kejsi Tola ka ruajtur gjithmonë një imazh shumë të pëlqyer nga audienca prej vitesh. Këngëtaren e kemi parë shumë rrallë në dalje televizive apo intervista, ndaj kjo e mbrëmjes së sotme ka rrëfime shumë speciale dhe të padëgjuara më parë nga artistja. Kejsi Tola
Çfarë ndikimi ka patur lufta e Kosovës tek Shpat Deda?
A•Live•Night – 4K 23:55 21/06/2023
Shpat Deda: “Nuk më njohin njerëzit në rrugë”!
A•Live•Night – 4K 23:53 21/06/2023
Shpat Deda: “Nuk ka muzikë që më rrënqeth më shumë se polifonia”!
A•Live•Night – 4K 23:50 21/06/2023
Shpat Deda: “Për partneren kam shumë këngë por janë më të lumtura”!
A•Live•Night – 4K 23:49 21/06/2023
Shpat Deda:“ Tre albumet i përkasin një periudhe të jetës time”!
A•Live•Night – 4K 23:48 21/06/2023
Kejsi Tola: “Nuk jetoj dot pa bërë muzikë!”
A•Live•Night – 4K 01:13 24/04/2023
Çfarë do t’i thonte Kejsi Tola vetes 5-vjeçare?
A•Live•Night – 4K 01:12 24/04/2023