Shpat Deda: “Nuk më njohin njerëzit në rrugë”!
A•Live•Night – 4K • 23:53 21/06/2023
Këtë herë “A Live Night” kthehet me një speciale për Shpat Dedën dhe koncertin e tij autorial. Histori dashurish pa fund kanë Shpat Dedën në sfond. Mes zjarrit të shkëndijave të para, oqeanit të dashurisë që rritet, dhe lotëve të humbjes, kënga e Shpat Dedës jehoi në një brez të tërë. Artisti solli koncertin e tij autorial më 19 dhe 20 maj në skenën e Katedrales Ortodokse në Tiranë. Me historitë e tij të dashurisë së jetuar dhe të humbur, me lotët, ëndrrat dhe ninullat ai ka zbuluar gjithçka... Shpat Deda Ledion Liço
Çfarë ndikimi ka patur lufta e Kosovës tek Shpat Deda?
A•Live•Night – 4K 23:55 21/06/2023
Shpat Deda: “Nuk më njohin njerëzit në rrugë”!
A•Live•Night – 4K 23:53 21/06/2023
Shpat Deda: “Nuk ka muzikë që më rrënqeth më shumë se polifonia”!
A•Live•Night – 4K 23:50 21/06/2023
Shpat Deda: “Për partneren kam shumë këngë por janë më të lumtura”!
A•Live•Night – 4K 23:49 21/06/2023
Shpat Deda:“ Tre albumet i përkasin një periudhe të jetës time”!
A•Live•Night – 4K 23:48 21/06/2023
Kejsi Tola: “Nuk jetoj dot pa bërë muzikë!”
A•Live•Night – 4K 01:13 24/04/2023
Çfarë do t’i thonte Kejsi Tola vetes 5-vjeçare?
A•Live•Night – 4K 01:12 24/04/2023