Pesë lojtarët më të mirë, sipas Luizit
BBV - Live nga shtëpia • 00:23 01/05/2023
Suksesi ka kaluar kufijtë e një spektakli në ekranin e televizorit e tani jemi përballë një fenomeni social që mund të quhet edhe si “Big Brother Mania”. Tashmë vjen dhe emisioni që i dedikohet drejtpërdrejtë personazheve më të komentuar të momentit. Banorët e “Big Brother VIP” do të bëjnë një program të mirëfilltë radiofonik nga shtëpia më e vëzhguar dhe më e famshme në Shqipëri. Aty Top Albania Radio ka ngritur një studio radiofonike. Surpriza nga më të ndryshme janë të garantuara…
“Gjithçka mbetet në këto mure”/Meritoni i thotë të gjitha në BBV-Live nga Shtëpia: I kërkoj falje…
BBV - Live nga shtëpia 19:53 19/05/2024
Një rrëfim emocionues nga Romeo në BBV – Live nga Shtëpia, i përlotur: Kam harruar imazhin e vëllait
BBV - Live nga shtëpia 19:41 19/05/2024
Nga rikthimi në TCH, tek lëndimi më i madh, Juli rrëfen të pathënat e rrugëtimit të tij në BBV!
BBV - Live nga shtëpia 19:27 19/05/2024
Nga përjetimet në shtëpi, tek planet pas daljes, Heidi flet në “Big Brother Live nga Shtëpia”
BBV - Live nga shtëpia 17:53 19/05/2024
Big Brother Live nga Shtëpia/Egla e ftuara e parë, çfarë thotë ajo për rrugëtimin e saj deri më tani
BBV - Live nga shtëpia 16:28 19/05/2024
Nuk mungojnë lotët! Liami, Erjola, dhe Françeska rrëfejnë historitë personale
BBV - Live nga shtëpia 21:03 21/04/2024
Nga loja, tek finalistët/Graciano, Erjola, Liami dhe Françeska flasin në “BBV – Live nga shtëpia”
BBV - Live nga shtëpia 20:54 21/04/2024