Nga rikthimi në TCH, tek lëndimi më i madh, Juli rrëfen të pathënat e rrugëtimit të tij në BBV!
BBV - Live nga shtëpia • 19:27 19/05/2024
Sot është episodi i fundit i emisionit më të dashur nga banorët e shtëpisë më të famshme në Shqipëri, “BBV - Live nga shtëpia”, vetëm në valët e Top Albania Radio. Nga ora 15:00 deri në 18:00 do të jemi me finalistët e këtij edicioni ku shumë surprza e të pathëna janë të rezervuara për ju! Finalistët do të jenë ata që do të na rrëfejnë gjithçka në emisionin e tyre radiofonik në Top Albania Radio…
“Gjithçka mbetet në këto mure”/Meritoni i thotë të gjitha në BBV-Live nga Shtëpia: I kërkoj falje…
BBV - Live nga shtëpia 19:53 19/05/2024
Një rrëfim emocionues nga Romeo në BBV – Live nga Shtëpia, i përlotur: Kam harruar imazhin e vëllait
BBV - Live nga shtëpia 19:41 19/05/2024
Nga rikthimi në TCH, tek lëndimi më i madh, Juli rrëfen të pathënat e rrugëtimit të tij në BBV!
BBV - Live nga shtëpia 19:27 19/05/2024
Nga përjetimet në shtëpi, tek planet pas daljes, Heidi flet në “Big Brother Live nga Shtëpia”
BBV - Live nga shtëpia 17:53 19/05/2024
Big Brother Live nga Shtëpia/Egla e ftuara e parë, çfarë thotë ajo për rrugëtimin e saj deri më tani
BBV - Live nga shtëpia 16:28 19/05/2024
Nuk mungojnë lotët! Liami, Erjola, dhe Françeska rrëfejnë historitë personale
BBV - Live nga shtëpia 21:03 21/04/2024
Nga loja, tek finalistët/Graciano, Erjola, Liami dhe Françeska flasin në “BBV – Live nga shtëpia”
BBV - Live nga shtëpia 20:54 21/04/2024