Nga loja, tek finalistët/Graciano, Erjola, Liami dhe Françeska flasin në “BBV – Live nga shtëpia”
BBV - Live nga shtëpia • 20:54 21/04/2024
Sot është e diela e Big Brother Live nga Shtëpia në Top Albania Radio, me moderatorë radiofonikë të ndarë në panele, banorët e shtëpisë më të famshme e të vëzhguar në Shqipëri. Deri në orën 18:00 do t’ju mbajnë të mbërthyer, ashtu siç dinë ata, gati për të thyer sot edhe rekorde dëgjueshmërie, përveçse shikueshmërie me temat e përzgjedhura.
“Gjithçka mbetet në këto mure”/Meritoni i thotë të gjitha në BBV-Live nga Shtëpia: I kërkoj falje…
BBV - Live nga shtëpia 19:53 19/05/2024
Një rrëfim emocionues nga Romeo në BBV – Live nga Shtëpia, i përlotur: Kam harruar imazhin e vëllait
BBV - Live nga shtëpia 19:41 19/05/2024
Nga rikthimi në TCH, tek lëndimi më i madh, Juli rrëfen të pathënat e rrugëtimit të tij në BBV!
BBV - Live nga shtëpia 19:27 19/05/2024
Nga përjetimet në shtëpi, tek planet pas daljes, Heidi flet në “Big Brother Live nga Shtëpia”
BBV - Live nga shtëpia 17:53 19/05/2024
Big Brother Live nga Shtëpia/Egla e ftuara e parë, çfarë thotë ajo për rrugëtimin e saj deri më tani
BBV - Live nga shtëpia 16:28 19/05/2024
Nuk mungojnë lotët! Liami, Erjola, dhe Françeska rrëfejnë historitë personale
BBV - Live nga shtëpia 21:03 21/04/2024
Nga loja, tek finalistët/Graciano, Erjola, Liami dhe Françeska flasin në “BBV – Live nga shtëpia”
BBV - Live nga shtëpia 20:54 21/04/2024