Celebrities Music Selected By

“Selected By” sonte në orën 20:00 nga R10!

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në radio, bëhet fjalë për “Selected By”. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.

Këtë javë Dj Arten, ose siç njihet ndryshe me emrin e artit R10, do të jetë në krye të programit më të dashur dhe argëtues, “Selected By” i cili sjell muzikë shumë të bukur, me këngë të mirëpërzgjedhura. Çdo të dielë, në orën 20:00 fillon festa me muzikën më të bukur që mund të keni dëgjuar ndonjëherë.

R10 ka zgjedhur që sot ta bëjë mbrëmjen tuaj të paharrueshme me muzikën më të mirë. Ju sugjerojmë të mos e humbisni dy orëshin e mrekullueshëm, ora 20:00 deri në 22:00 vetëm nën shoqërinë e “Selected By” me artin e krijuar nga Dj mjaft i kërkuar, R10!

Tani keni mundësinë që ta dëgjoni dhe ta keni me vete kudo Top Albania Radio, si është e mundur do të thoni? Mjafton që në telefonin tuaj të shkarkoni aplikacionin “Top Albania Radio & Podcasts”.