Selected By
Mos harroni të ndiqni sonte në orën 20:00 “Selected By” nga Dj Vini!

Do të jeni nën shoqërinë e Dj resident të TAR për rreth dy orë, kështu…

“Selected By” vjen sonte me muzikën e përzgjedhur nga Dori DJ!

E diela është një ditë pushimi por normalisht ka nevojë për pak energji. Një ditë…

Mos humbisni sonte “Selected By” nga Dj Ankloe!

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në…

Mos humbisni sonte “Selected By” me DJ Danko!

Në këtë të diel të qetë të gjithë ne kemi nevojë për energji dhe sigurisht…

“Selected By” sonte në orën 20:00 nga Dj Wizii!

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në…

“Selected By” sonte në orën 20:00 nga Dj XXL!

Sonte do të jeni nën shoqërinë e Dj resident të TAR për rreth dy orë,…

“Selected By” sonte me muzikën më të mirë të përzgjedhur nga Dj Vini!

Fundjava mbyllet bukur në radio pasi çdo të diel në orën 20:00 vjen “Selected By”…

“Selected By” sonte në orën 20:00 me muzikën e përzgjedhur nga Dori Dj!

E diela është një ditë pushimi por normalisht ka nevojë për pak energji. Një ditë…

Mos harroni të ndiqni sonte në orën 20:00 “Selected By” nga Dj XXL!

o të jeni nën shoqërinë e Dj resident të TAR për rreth dy orë, kështu…

“Selected By” sonte në orën 20:00 me muzikën e përzgjedhur nga Dj Vini!

E diela është një ditë pushimi, por normalisht ka nevojë për pak energji. Një ditë…

“Selected By” sonte në orën 20:00 nga Dj Wizii!

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në…

“Selected By” sonte në orën 20:00 me muzikën e përzgjedhur nga Dori Dj!

E diela është një ditë pushimi por normalisht ka nevojë për pak energji. Një ditë…

Mos harroni të ndiqni sonte në orën 20:00 “Selected By” nga Dj XXL!

Do të jeni nën shoqërinë e Dj resident të TAR për rreth dy orë, kështu…

Mos harroni sonte “Selected By” me muzikën më të mirë të përzgjedhur nga Dj Vini!

Fundjava mbyllet bukur në radio pasi çdo të diel në orën 20:00 vjen “Selected By”…

Mos harroni sonte “Selected By” me muzikën e përzgjedhur nga Dori DJ!

Siç e keni zbuluar edhe më parë në Top Albania Radio, “Selected By” është një…

Mos humbisni sonte “Selected By” nga Dj Ankloe!

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në…

Mos humbisni sonte “Selected By” në 20:00 nga DJ Danko!

Gjatë këtyre ditëve të nxehta të gjithë ne kemi nevojë për energji dhe sigurisht këtë…

Mos harroni “Selected By” sonte nga Dj Wizii në orën 20:00!

E diela është një ditë pushimi por normalisht ka nevojë për pak energji. Një ditë…

Shijojeni sonte “Selected By” nga Dj XXL!

Do të jeni nën shoqërinë e Dj resident të TAR për rreth dy orë, kështu…

“Selected By” vjen sonte me muzikën e përzgjedhur nga Dj Vini!

Fundjava mbyllet bukur në radio pasi çdo të diel në orën 20:00 vjen “Selected By”…

Mos harroni sonte “Selected By” me muzikën e përzgjedhur nga Dori DJ!

Siç e keni zbuluar edhe më parë në Top Albania Radio, “Selected By” është një…

“Selected By” sonte në orën 20:00 nga Dj Ankloe!

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në…

Mos humbisni sonte “Selected By” nga DJ Danko!

Në këtë të diel të qetë të gjithë ne kemi nevojë për energji dhe sigurisht…

“Selected By” vjen sonte me muzikën e përzgjedhur nga Dj Wizii!

Sonte në radion më të mirë Top Albania Radio do të jeni nën shoqërinë e…

Shijojeni sonte në orën 20:00 “Selected By” nga Dj XXL!

Do të jeni nën shoqërinë e Dj resident të TAR për rreth dy orë, kështu…

Një “Selected By” special nga Dj Wizii!

Sonte në radion më të mirë Top Albania Radio do të jeni nën shoqërinë e…

Shijojeni sonte në orën 22:00 “Selected By” nga Dj XXL!

Do të jeni nën shoqërinë e Dj resident të TAR për rreth dy orë, kështu…

Mos harroni të ndiqni sonte në orën 22:00 “Selected By” nga Dj Vini!

Top Albania Radio gjithmonë rezervon surpriza për të gjithë dëgjuesit e saj. Fundjava mbyllet bukur…

“Selected By” vjen sonte me muzikën e përzgjedhur nga Dori DJ!

Siç e keni zbuluar edhe më parë në Top Albania Radio, “Selected By” është një…

“Selected By” vjen sonte me muzikën e përzgjedhur nga Dj Ankloe!

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në…

Një “Selected By” special nga DJ Danko!

Në këtë të diel të qetë të gjithë ne kemi nevojë për energji dhe sigurisht…

Dy ditë para datëlindjes së 25-të të Top Albania Radio-s, Dj Vini sjell muzikën më të mirë të përzgjedhur në “Selected By”!

Këtë të diel “Selected by” vjen shumë i veçantë. Dy ditë pranë datëlindjes së 25-të…

Mos harroni të ndiqni sonte në orën 20:00 “Selected By” nga Dori Dj!

Top Albania Radio gjithmonë rezervon surpriza për të gjithë dëgjuesit e saj. Fundjava mbyllet bukur…

“Selected By” sonte nga Dj Wizii në orën 20:00!

E diela është një ditë pushimi por normalisht ka nevojë për pak energji. Një ditë…

“Selected By” sonte në 20:00 me Dj Ankloe!

Tani të gjithë e keni fiksuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në…

Sonte “Selected By” nga Dj Danko!

Në këtë të diel të qetë të gjithë ne kemi nevojë për energji dhe sigurisht…

Shijojeni sonte “Selected By” nga Dj XXL!

A mund të quhet e plotë e diela juaj nëse nuk është programi juaj më…

Nuk duhet humbur kurrësesi muzika më e mirë në “Selected By” nga Dj Vini sonte në 20:00!

Dj Vini është një nga Dj rezidentë të Top Albania Radio-s, ndër ata që kanë…

Bëhuni gati për “Selected By” sonte në 20:00 me Dori Dj!

Top Albania Radio gjithmonë rezervon surpriza për të gjithë dëgjuesit e saj. Fundjava mbyllet bukur…