Celebrities Gossip sport

Sporti i pazakontë për të cilin stërvitet Princi George!

Nga një dhjetëvjeçar si Princi George, do të pritej më shumë entuziazëm për sportet më të njohura, si futbolli, tenisi apo basketbolli. Por jo për trashëgimtarin e fronit britanik, i cili ka zgjedhur një sport më të pazakontë për të stërvitur me shokët e klasës: Triathlon.

Triathlon përfshin tre sporte, not, çiklizëm, vrap, në një, të cilat kryhen në mënyrë të njëpasnjëshme. Zbulimi për këtë zgjedhje të Princit George u bë nga ish-kampioni britanik i Triathlon, Non Stanford, i cili u nderua nga Princi William me titullin ‘Anëtar i Urdhrit të Perandorisë Britanike’. Siç u tha gazetarëve, djali i saj dhe Princi George stërviten së bashku.

Princi William dhe Kate Middleton janë adhurues të sportit dhe këtë dashuri janë kujdesur që t’ua transmetojnë fëmijëve të tyre. Ata kanë treguar më parë se Princi George, Princesha Charlotte dhe Princi Louis kanë provuar sporte duke filluar nga futbolli dhe tenisi deri te regbi dhe kërcimi. Princesha Charlotte, në fakt, e do gjimnastikën.

Princi William dhe djali i tij i madh Princi George ngushëlluan lojtarët e Uellsit në dhomën e tyre të zhveshjes pasi ekipi u rrëzua nga Kupa e Botës në Rugby. Ishte hera e parë që George 10-vjeçar, i cili ka treguar një interes të madh për regbi dhe futboll si babai i tij, kishte udhëtuar jashtë shtetit për të parë një lojë, ndërsa ai zuri vendin e tij në Stade de Marseille në Francë.