Opozita paralajmëron protesta, çfarë po ndodh?! – Një ngjarje dy të vërteta – 29/10/2023
Dy të vërtetat e një lajmi • 19:16 31/10/2023
Po mbyllim një verë përvëluese ku italianët ‘pushtuan’ Shqipërinë nga cepi në cep. Turizmi njohu shifra që nuk i kishim parë më herët, megjithatë nuk e dimë ende se sa kjo është përkthyer në para, pasi kishte dhe nga ata që ikën pa paguar. Kishte dhe nga ata turistë që nuk e gjetën dot furgonin për në Vlorë e nga ata që nuk panë vajza të bukura asgjëkundi. Megjithatë mund të themi se jemi të qetë pasi Mihali nuk u shfaq këtë verë. Me pak fjalë sezoni turistik mund të thuhet se u përmbyll me sukses, por çfarë po ndodh me atë politik vallë, i cili sapo ka filluar?! Edison Hallaçi Saix Dj
Opozita paralajmëron protesta, çfarë po ndodh?! – Një ngjarje dy të vërteta – 29/10/2023
Dy të vërtetat e një lajmi 19:16 31/10/2023
Nga Rama në OKB tek Enca në qeli, ja ngjarjet që bënë bujë këtë muaj…
Dy të vërtetat e një lajmi 19:19 02/10/2023
Mbahuni burra, dimri po vjen… – Një ngjarje dy të vërteta 09/09/2023
Dy të vërtetat e një lajmi 18:33 11/09/2023
Një ‘tigër’ në arrati, sherre, gangsterë dhe projektligje të dyshimta…
Dy të vërtetat e një lajmi 17:07 31/07/2023
Arrestime dhe skandale, çfarë e karakterizoi qershorin…
Dy të vërtetat e një lajmi 21:05 03/07/2023
Një ngjarje dy të vërteta 04/06/2023
Dy të vërtetat e një lajmi 10:57 07/06/2023