Dhjetori i furishëm dyerve të gjykatave, si u mbyll viti 2023?!
Dy të vërtetat e një lajmi • 13:01 31/12/2023
Viti 2023 nisi kaos me parlament dhe për ironi me kaos po mbyllet. Ngjarjet e pazakonta në politikë, shoqëri e kulturë nuk munguan as këtë muaj të fundit të 2023-shit. Sali Berisha padyshim mbetet kryefjalë për shkak të hetimeve të SPAK për çështjen ‘Partizani’. Marrëveshja e emigrantëve me Italinë që po mbahet pezull nga Gjykata Kushtetuese është jo më pak e rëndësishme. Edison Hallaçi Dj Saix
Ilir Meta kap ‘Prime”, Monika me “Zarf të Zi” – Një ngjarje dy të vërteta – 28/04/2024
Dy të vërtetat e një lajmi 18:13 30/04/2024
Bashkia ‘e ndaluar’ e Himarës dhe zarfi i zi për Ramën – Një ngjarje dy të vërteta – 31/03/2024
Dy të vërtetat e një lajmi 22:24 01/04/2024
Janar i ftohtë politik – Një ngjarje dy të vërteta – 04/02/2024
Dy të vërtetat e një lajmi 19:50 05/02/2024
Dhjetori i furishëm dyerve të gjykatave, si u mbyll viti 2023?!
Dy të vërtetat e një lajmi 13:01 31/12/2023
“Krushqit’ afrikanë në Lezhë dhe “fshesa” e SPAK – Një ngjarje dy të vërteta – 26/11/2023
Dy të vërtetat e një lajmi 18:02 27/11/2023
Opozita paralajmëron protesta, çfarë po ndodh?! – Një ngjarje dy të vërteta – 29/10/2023
Dy të vërtetat e një lajmi 19:16 31/10/2023
Nga Rama në OKB tek Enca në qeli, ja ngjarjet që bënë bujë këtë muaj…
Dy të vërtetat e një lajmi 19:19 02/10/2023