“Krushqit’ afrikanë në Lezhë dhe “fshesa” e SPAK – Një ngjarje dy të vërteta – 26/11/2023
Dy të vërtetat e një lajmi • 18:02 27/11/2023
Marrëveshja Shqipëri - Itali për refugjatët, e nënshkruar disi 'në fshehtësi' mes Kryeministrave Rama - Meloni padyshim që trazoi poltikën por edhe shoqërinë shqiptare. Ku do të strehohen emigarantët nga Afrika? Janë vetëm burra apo gra? Do rrinë apo do ikin? Kush do t'i mbajë me bukë etj, janë disa nga pyetjet që të gjithë u munduan t'i jepnin përgjigje. Nga ana tjetër flakadanët dhe tymyeset që ishim mësuar t'i shikonim në stadium, përfunduan në një sallë më të vogël atë të parlamentit. Kaos, karrige përmbys, hyrje nga dritaret e përjashtime nga salla ishin imazhet qe na kanë shoqëruar çdo fillim jave. Edison Hallaçi Saix Dj
Ilir Meta kap ‘Prime”, Monika me “Zarf të Zi” – Një ngjarje dy të vërteta – 28/04/2024
Dy të vërtetat e një lajmi 18:13 30/04/2024
Bashkia ‘e ndaluar’ e Himarës dhe zarfi i zi për Ramën – Një ngjarje dy të vërteta – 31/03/2024
Dy të vërtetat e një lajmi 22:24 01/04/2024
Janar i ftohtë politik – Një ngjarje dy të vërteta – 04/02/2024
Dy të vërtetat e një lajmi 19:50 05/02/2024
Dhjetori i furishëm dyerve të gjykatave, si u mbyll viti 2023?!
Dy të vërtetat e një lajmi 13:01 31/12/2023
“Krushqit’ afrikanë në Lezhë dhe “fshesa” e SPAK – Një ngjarje dy të vërteta – 26/11/2023
Dy të vërtetat e një lajmi 18:02 27/11/2023
Opozita paralajmëron protesta, çfarë po ndodh?! – Një ngjarje dy të vërteta – 29/10/2023
Dy të vërtetat e një lajmi 19:16 31/10/2023
Nga Rama në OKB tek Enca në qeli, ja ngjarjet që bënë bujë këtë muaj…
Dy të vërtetat e një lajmi 19:19 02/10/2023