Nga Rama në OKB tek Enca në qeli, ja ngjarjet që bënë bujë këtë muaj…
Dy të vërtetat e një lajmi • 19:19 02/10/2023
Po mbyllim një verë përvëluese ku italianët ‘pushtuan’ Shqipërinë nga cepi në cep. Turizmi njohu shifra që nuk i kishim parë më herët, megjithatë nuk e dimë ende se sa kjo është përkthyer në para, pasi kishte dhe nga ata që ikën pa paguar. Kishte dhe nga ata turistë që nuk e gjetën dot furgonin për në Vlorë e nga ata që nuk panë vajza të bukura asgjëkundi. Megjithatë mund të themi se jemi të qetë pasi Mihali nuk u shfaq këtë verë. Me pak fjalë sezoni turistik mund të thuhet se u përmbyll me sukses, por çfarë po ndodh me atë politik vallë, i cili sapo ka filluar?! Edison Hallaçi Saix Dj
Ilir Meta kap ‘Prime”, Monika me “Zarf të Zi” – Një ngjarje dy të vërteta – 28/04/2024
Dy të vërtetat e një lajmi 18:13 30/04/2024
Bashkia ‘e ndaluar’ e Himarës dhe zarfi i zi për Ramën – Një ngjarje dy të vërteta – 31/03/2024
Dy të vërtetat e një lajmi 22:24 01/04/2024
Janar i ftohtë politik – Një ngjarje dy të vërteta – 04/02/2024
Dy të vërtetat e një lajmi 19:50 05/02/2024
Dhjetori i furishëm dyerve të gjykatave, si u mbyll viti 2023?!
Dy të vërtetat e një lajmi 13:01 31/12/2023
“Krushqit’ afrikanë në Lezhë dhe “fshesa” e SPAK – Një ngjarje dy të vërteta – 26/11/2023
Dy të vërtetat e një lajmi 18:02 27/11/2023
Opozita paralajmëron protesta, çfarë po ndodh?! – Një ngjarje dy të vërteta – 29/10/2023
Dy të vërtetat e një lajmi 19:16 31/10/2023
Nga Rama në OKB tek Enca në qeli, ja ngjarjet që bënë bujë këtë muaj…
Dy të vërtetat e një lajmi 19:19 02/10/2023