Shijojeni natën e fundit të vitit nën shoqërinë e “Last Night”!
Last Night of the Year • 22:37 31/12/2021
Programi i natës së fundit të vitit, një tjetër traditë e krijuar nga Top Albania Radio në 24 vite vjen këtë vit nga zbulimi i Radios dhe zëri që ju ka shoqëruar për 12 muaj rrjesht, Stenaldo Mëhilli. Në një rrëfim të gjatë 120 minuta redaktorial dhe analitik, sigurisht edhe pak ironik i rikthehemi edhe një herë një viti që si i mëparshmi kryefjalë pati Coronavirusin, por jo vetëm… Stenaldo Mëhilli Saix Dj
2023 me të mirat e të këqijat e veta/Nata e fundit e vitit sjell në vëmendje ngjarjet më kulminante!
Last Night of the Year 00:04 01/01/2024
Dita e fundit e 2022 kthen sytë nga të gjitha ngjarjet më kulminante të vitit!
Last Night of the Year 21:09 31/12/2022
Urimi i Genta Popës për Vitin e Ri 2023 me fjalët më të veçanta për TAR!
Last Night of the Year 16:06 31/12/2022
Shijojeni natën e fundit të vitit nën shoqërinë e “Last Night”!
Last Night of the Year 22:37 31/12/2021
Ngjarjet që shënuan 2020, ngjarjet që ndikuan më shumë, që ndryshuan popuj e rrjedhën e jetës tonë
Last Night of the Year, Video Podcasts 16:45 05/01/2021