Shefi i Antidrogës Rezar Velmishi: “Ata që janë përdorues, kryesisht janë edhe shpërndarës”!
Fol • 20:00 26/02/2024
Prokuroria më e madhe në vend ajo e Tiranës pranon se për të njëjtën kohë policia e kryeqytetit i referoi dosjet për gati gjysmën e këtyre çëshjeve në rang vendi me një shifër prej 4740. Por megjithë këto të dhëna, si të akuzuar përfunduan në gjykatë 663 prej tyre u ngrit akuza e shpërndarjes. Për të tjerët hetimi u pushua apo u mos fillua, sepse prokurorët konstatuan se dozat ishin të papërfillshme dhe se poseduesi ishte përdorues, një konkluzion i bazuar në përgjigjjet e Policisë Shkencore dhe të Mjekësisë Ligjore. Shefi i antidrogës Rezar Velmishi është me ne i ftuar në këtë episod, për të na treguar se çfarë duhet bërë veç ndryshimit të ligjit për narkotikën. *Podcast-i është pjesë e projektit që mbështetet financiarisht nga Zyra e Marrëdhënieve me Publikun e Ambasadës së SH.B.A. në Tiranë .Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it /ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.
Shefi i Antidrogës Rezar Velmishi: “Ata që janë përdorues, kryesisht janë edhe shpërndarës”!
Fol 20:00 26/02/2024
Gjyqtari i lartë z. Sandër Simoni zbulon grupmoshën më të rrezikuar ndaj varësisë!
Fol 19:57 26/02/2024
“Një zanafillë që nuk ka fund”, historia shokuese e varësisë treguar nga një përdorues!
Fol 19:53 26/02/2024
Thuaji jo drogës! – Fol me Anila Hoxhën 24/02/2024
Fol 20:53 24/02/2024
Në kërkim të drejtësisë! – Fol me Anila Hoxhën 27/01/2024
Fol 11:31 28/01/2024
Udhëto i sigurtë! – Fol me Anila Hoxhën 30/12/2023
Fol 21:10 30/12/2023
Avokat Bocaj: “Kemi patur raste ku deputetë kanë ushtruar dhunë në familje”!
Fol 00:03 26/11/2023