Odisea e Pensionistëve! – Fol me Anila Hoxhën 30/03/2024
Fol • 20:35 30/03/2024
Në episodin e gjashtë të podcastit “Fol me Anila Hoxhën” është trajtuar çështja e pensioneve. Në kërkim të dëshmitarëve dhe të çdo prove që vërteton vitet e punës, të moshuarit pa pension po përballen po ashtu edhe me stokun e dosjeve. Shifra e qytetarëve që presin në Gjykatën Administrative të Apelit në Tiranë apo edhe në 2 gjykata të shkallës së parë administrative të Tiranës dhe të Lushnjës janë të larta. Ky fenomen ka vite që vërehet në gjykata dhe që pranohet edhe nga vetë gjyqtarët. *Podcast-i është pjesë e projektit që mbështetet financiarisht nga Zyra e Marrëdhënieve me Publikun e Ambasadës së SH.B.A. në Tiranë .Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it /ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.
Si ndikon ndërrimi i qeverive në marrëdhëniet punëdhënës – punëmarrës?!
Fol 23:04 01/05/2024
Nga burgimi i padrejtë tek padia kundër spitalit psikiatrik, Dr.Selimaj flet pa dorashka për TAR!
Fol 23:01 01/05/2024
Gjyqtarja Vrioni demaskon 3 institucionet më të paditura nga punonjësit!
Fol 22:53 01/05/2024
“Ndihem e fyer”, policja zbulon arsyen pas shkarkimit të padrejtë nga detyra!
Fol 22:51 01/05/2024
Administrata paralele! – Fol me Anila Hoxhën 27/04/2024
Fol 20:50 27/04/2024
Odisea e Pensionistëve! – Fol me Anila Hoxhën 30/03/2024
Fol 20:35 30/03/2024
Nga robëria ndaj varësisë e deri tek relapset, Andrin Tahiri ka një mesazh për rininë shqiptare!
Fol 20:02 26/02/2024