Shefi i Antidrogës Rezar Velmishi: “Ata që janë përdorues, kryesisht janë edhe shpërndarës”!
Fol • 20:00 26/02/2024
Prokuroria më e madhe në vend ajo e Tiranës pranon se për të njëjtën kohë policia e kryeqytetit i referoi dosjet për gati gjysmën e këtyre çëshjeve në rang vendi me një shifër prej 4740. Por megjithë këto të dhëna, si të akuzuar përfunduan në gjykatë 663 prej tyre u ngrit akuza e shpërndarjes. Për të tjerët hetimi u pushua apo u mos fillua, sepse prokurorët konstatuan se dozat ishin të papërfillshme dhe se poseduesi ishte përdorues, një konkluzion i bazuar në përgjigjjet e Policisë Shkencore dhe të Mjekësisë Ligjore. Shefi i antidrogës Rezar Velmishi është me ne i ftuar në këtë episod, për të na treguar se çfarë duhet bërë veç ndryshimit të ligjit për narkotikën. *Podcast-i është pjesë e projektit që mbështetet financiarisht nga Zyra e Marrëdhënieve me Publikun e Ambasadës së SH.B.A. në Tiranë .Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it /ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.
Kryetarja e Agjencisë për Mbrojtjen e Fëmijëve: “Mbi 2200 të mitur janë me urdhër mbrojtjeje…”
Fol 20:49 28/05/2024
Nga marrja e padrejtë e fëmijëve tek dhuna në prezencën e tyre, Gjyqtar Vjerdha zbulon gjithçka!
Fol 20:49 28/05/2024
Avokate Kasmi: “Shqipëria, ‘parajsa’ e rrëmbimit të fëmijëve”!
Fol 20:47 28/05/2024
Motra për vëllain e humbur: “Do rilind për së dyti nëse e gjej”!
Fol 20:46 28/05/2024
“I vendosja pjatën, por ai s’ishte” rrëfimi rrëqethës i nënës që kërkon djalin për 29 vjet!
Fol 20:37 28/05/2024
Fëmijëri e humbur! – Fol me Anila Hoxhën 25/05/2024
Fol 15:06 27/05/2024
Si ndikon ndërrimi i qeverive në marrëdhëniet punëdhënës – punëmarrës?!
Fol 23:04 01/05/2024