Gjyqtari i lartë z. Sandër Simoni zbulon grupmoshën më të rrezikuar ndaj varësisë!
Fol • 19:57 26/02/2024
Gjatë këtij investigimi ne konstatuam se për 4 vitet e fundit emrat e 10176 shtetasve të arrestuar me doza të vogla u dorëzuan për analiza toksikologjike pranë mjekësisë ligjore në Tiranë. Kjo e dhënë konfirmohet nga instituti gjatë këtij investigimi për Qendrën “FOL”. 85 përqind e rasteve kanë rezultuar pozitivë, pra përdorues. Problemi i parë për të minimizuar shpërndarjen e drogës vjen nga vakumi në ligj që po shfrytëzohet nga grupet kriminale, të cilat po angazhojnë përdorues për tu shitur drogë e për të futur në kurth viktimat e radhës. *Podcast-i është pjesë e projektit që mbështetet financiarisht nga Zyra e Marrëdhënieve me Publikun e Ambasadës së SH.B.A. në Tiranë. Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it /ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.
Si ndikon ndërrimi i qeverive në marrëdhëniet punëdhënës – punëmarrës?!
Fol 23:04 01/05/2024
Nga burgimi i padrejtë tek padia kundër spitalit psikiatrik, Dr.Selimaj flet pa dorashka për TAR!
Fol 23:01 01/05/2024
Gjyqtarja Vrioni demaskon 3 institucionet më të paditura nga punonjësit!
Fol 22:53 01/05/2024
“Ndihem e fyer”, policja zbulon arsyen pas shkarkimit të padrejtë nga detyra!
Fol 22:51 01/05/2024
Administrata paralele! – Fol me Anila Hoxhën 27/04/2024
Fol 20:50 27/04/2024
Odisea e Pensionistëve! – Fol me Anila Hoxhën 30/03/2024
Fol 20:35 30/03/2024
Nga robëria ndaj varësisë e deri tek relapset, Andrin Tahiri ka një mesazh për rininë shqiptare!
Fol 20:02 26/02/2024