Nga robëria ndaj varësisë e deri tek relapset, Andrin Tahiri ka një mesazh për rininë shqiptare!
Fol • 20:02 26/02/2024
Duhet thënë lufta ndaj drogës nuk është eskluzivitet vetëm i autoriteteve të drejtësisë, që megjithatë janë hallka më e rëndësishme. Por edhe pushteti vendor është po aq i rëndësishëm pa lënë mënjanë edhe institucionet arsimore. Për rikuperimin e personave të varur nga droga, bashkohet në episodin “Thuaji jo drogës”. *Podcast-i është pjesë e projektit që mbështetet financiarisht nga Zyra e Marrëdhënieve me Publikun e Ambasadës së SH.B.A. në Tiranë .Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it /ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.
Kryetarja e Agjencisë për Mbrojtjen e Fëmijëve: “Mbi 2200 të mitur janë me urdhër mbrojtjeje…”
Fol 20:49 28/05/2024
Nga marrja e padrejtë e fëmijëve tek dhuna në prezencën e tyre, Gjyqtar Vjerdha zbulon gjithçka!
Fol 20:49 28/05/2024
Avokate Kasmi: “Shqipëria, ‘parajsa’ e rrëmbimit të fëmijëve”!
Fol 20:47 28/05/2024
Motra për vëllain e humbur: “Do rilind për së dyti nëse e gjej”!
Fol 20:46 28/05/2024
“I vendosja pjatën, por ai s’ishte” rrëfimi rrëqethës i nënës që kërkon djalin për 29 vjet!
Fol 20:37 28/05/2024
Fëmijëri e humbur! – Fol me Anila Hoxhën 25/05/2024
Fol 15:06 27/05/2024
Si ndikon ndërrimi i qeverive në marrëdhëniet punëdhënës – punëmarrës?!
Fol 23:04 01/05/2024