“Një zanafillë që nuk ka fund”, historia shokuese e varësisë treguar nga një përdorues!
Fol • 19:53 26/02/2024
600 persona u arrestuan së fundmi si shpërndarës droge në të gjithë vendin e megjithatë ky është vetëm njëri aspekt. Nuk disponohen të dhëna se sa është numri i përdoruesve qoftë dhe përafërsisht. E nisim me Klajdin, përdorues heroine, i cili ditën që u gjend pa para u rekrutua si shpërndarës për të siguruar të ardhura për dozat. Është arrestuar 3 herë dhe së fundmi është kthyer në një nga bashkëpuntorët e shumë që policia po i angazhon si blerës të infilturuar për frenuar fenomenin. *Podcast-i është pjesë e projektit që mbështetet financiarisht nga Zyra e Marrëdhënieve me Publikun e Ambasadës së SH.B.A. në Tiranë. Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it /ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.
Si ndikon ndërrimi i qeverive në marrëdhëniet punëdhënës – punëmarrës?!
Fol 23:04 01/05/2024
Nga burgimi i padrejtë tek padia kundër spitalit psikiatrik, Dr.Selimaj flet pa dorashka për TAR!
Fol 23:01 01/05/2024
Gjyqtarja Vrioni demaskon 3 institucionet më të paditura nga punonjësit!
Fol 22:53 01/05/2024
“Ndihem e fyer”, policja zbulon arsyen pas shkarkimit të padrejtë nga detyra!
Fol 22:51 01/05/2024
Administrata paralele! – Fol me Anila Hoxhën 27/04/2024
Fol 20:50 27/04/2024
Odisea e Pensionistëve! – Fol me Anila Hoxhën 30/03/2024
Fol 20:35 30/03/2024
Nga robëria ndaj varësisë e deri tek relapset, Andrin Tahiri ka një mesazh për rininë shqiptare!
Fol 20:02 26/02/2024