Sa të fiksuar jemi pas rrjeteve sociale?
Një orë me Frankën • 16:19 02/06/2021
Në ditët e sotme fiksimi me rrjetet sociale është kthyer në një “fenomen” ku të gjithë në çdo moment filmojmë momentet më të bukura. Pikërisht, në këtë ‘botë virtuale’ postohen vetëm pjesët më të bukura të jetës dhe presim që të tjerët të pëlqejnë se çfarë ne bëjmë. Kur nuk marrim aq ‘like’ sa duam fillojmë të ndihemi keq, por në fakt aty nuk shprehet vetja jonë e vërtetë. Franka tregon se duke shprehur më shumë nga jeta jonë reale dhe vetja jonë, njerëzit do të na njohin dhe pëlqejmë për atë që jemi. Kur fillon dhe tregon nga vetja jote e vërtetë, ndoshta nuk mund t’ju pëlqejnë të gjithë, por do të keni ata që ju pëlqejnë me të vërtetë për atë që jeni. Franka Ikonomi Dj Wizzii
Sa të fiksuar jemi pas rrjeteve sociale?
Një orë me Frankën 16:19 02/06/2021
Vera po vjen… Si ta pranojmë veten kështu siç jemi?
Një orë me Frankën 16:58 27/05/2021
Të flasësh me partnerin për marrëdhëniet intime është ende tabu…
Një orë me Frankën 14:23 19/05/2021
Tre hapat që na ndihmojnë t’i shpëtojmë të shkuarës…
Një orë me Frankën 14:31 13/05/2021
Si të mos e krahasojmë veten me të tjerët?
Një orë me Frankën 19:14 05/05/2021
Marrëdhëniet toksike- Këshilla djemve & bajzave – Gjykimet e “gabuara”
Një orë me Frankën 16:09 28/04/2021
Rizgjimi shpirtëror, a je afër?
Një orë me Frankën 17:42 20/04/2021