Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Rizgjimi shpirtëror, a je afër?
Një orë me Frankën • 17:42 20/04/2021
"Një orë me Frankën" rikthehet sërish në Top Albania Radio për të na dhënë motivimin e duhur drejt rrugës së përmirësimit të vetes tonë. Franka Ikonomi Dj Saix
Si të mos e krahasojmë veten me të tjerët?
Një orë me Frankën 19:14 05/05/2021
Marrëdhëniet toksike- Këshilla djemve & bajzave – Gjykimet e “gabuara”
Një orë me Frankën 16:09 28/04/2021
Rizgjimi shpirtëror, a je afër?
Një orë me Frankën 17:42 20/04/2021
9 këshilla si ta arrijmë ndriçimin shpirtëror!
Një orë me Frankën 17:42 20/04/2021
Në cilën nga 7 fazat e rizgjimit shpirtëror je?
Një orë me Frankën 17:41 20/04/2021
5 shenja që jeni afër rizgjimit tuaj shpirtëror (Pjesa 2)
Një orë me Frankën 17:39 20/04/2021
5 shenja që jeni afër rizgjimit tuaj shpirtëror (Pjesa 1)
Një orë me Frankën 17:38 20/04/2021
Cili është ndryshimi mes rizgjimit shpirtëror dhe ndriçimit të Budës dhe Jezusit?
Një orë me Frankën 17:38 20/04/2021
Zbuloni 4 etapat për të Menduar Pozitivisht me “Puna me Egon”!
Një orë me Frankën 15:18 10/02/2021
Cilat janë historitë tipike NEGATIVE që na thotë Egoja dhe ne i BESOJMË?
Një orë me Frankën 15:17 10/02/2021
Evolimi i Egos kalon në 4 faza që mbase nuk i keni dëgjuar ASNJËHERË!
Një orë me Frankën 15:17 10/02/2021
Çfarë është Tamam-Tamam Egoja dhe si na vendos shkopinj ndër rrota?
Një orë me Frankën 15:14 10/02/2021
Çfarë është egoja dhe pse ka kaq shumë RËNDËSI të punojmë me të?
Një orë me Frankën 15:14 10/02/2021
Cili ka qenë mendimi më NEGATIV gjatë jetës së Eckhart Tolle autor i librit “Fuqia e së Tashmes”?
Një orë me Frankën 15:13 10/02/2021
Si ka ndikur prindërimi i pandërgjegjshëm në vetëvlerësimin tonë?
Një orë me Frankën 17:59 02/02/2021
Çfarë është vetëvlerësimi, si krijohet dhe si ta zhvillojmë më shumë?
Një orë me Frankën 17:51 02/02/2021
Beatrix Ramosaj: “Ta duash veten nuk vjen aq lehtë,mua më janë dashur shumë vite ta vlerësoja veten”
Një orë me Frankën 21:04 26/01/2021
Çfarë është dashuria ndaj vetes dhe si ta zhvillojmë?
Një orë me Frankën 20:47 26/01/2021
Oprah Winfrey na jep 7 rregulla si ta duam veten më shumë
Një orë me Frankën 18:26 26/01/2021
Robin Sharma dhe 4 të vërteta sipas tij për Vetë-Dashurinë
Një orë me Frankën 17:44 26/01/2021
Cilat janë 10 shenjat për të kuptuar nëse nuk e duam veten ende mjaftueshëm?
Një orë me Frankën 17:35 26/01/2021
Afirmime për ta Dashur Veten më shumë nga e mrekullueshmja Loise Hay
Një orë me Frankën 17:34 26/01/2021
Si ka ndikuar marrëdhënia midis prindërve për të tërhequr ne sot marrëdhënie jo të shëndetshme?
Një orë me Frankën 17:15 26/01/2021
Si ta kalojmë frikën sipas dy ndër njerzve shpirtërorë sot në botë: Saddguru dhe Eckhart Tolle?
Një orë me Frankën 17:46 21/01/2021
Ushtrimi praktik “ Përcaktimi i Frikës” për të fituar mbi frikën nga Tim Ferris (II)
Një orë me Frankën 17:46 21/01/2021
Ushtrimi praktik “ Përcaktimi i Frikës” për të fituar mbi frikën nga Tim Ferris (I)
Një orë me Frankën 17:45 21/01/2021
Si jemi programuar gjatë fëmijërisë? Si na ndalon kjo të ndryshojmë?
Një orë me Frankën 17:43 21/01/2021
Si krijohet Frika dhe Ankthi?
Një orë me Frankën 17:42 21/01/2021
Frika: Si krijohet,Si ta kalojmë praktikisht dhe shpirtërisht?
Një orë me Frankën 17:41 21/01/2021
Cila është teknika më efiçiente për të Ri-Programuar shëndetshëm Veten tonë të Re?
Një orë me Frankën 17:12 20/01/2021
Cilat janë mendimet dhe sjelljet limituese të programuara në subkoshiencë që ka gjithësecili?
Një orë me Frankën 17:11 20/01/2021
ETAPAT për të Ri-Krijuar Imazhin e Ri të Vetes!
Një orë me Frankën 17:10 20/01/2021
Cili është zbulimi më i rëndësishëm psikologjik i shekullit ’20?
Një orë me Frankën 17:10 20/01/2021
E di që mund të kishe mësuar 10 gjuhë të huaja në fëmijëri?
Një orë me Frankën 17:09 20/01/2021
Imazhi i Vetes- Zbulimi më i madh psikologjik i shekullit ’20!
Një orë me Frankën 17:08 20/01/2021
2 Teknika mirënjohje për të manifestuar para!
Një orë me Frankën 15:10 11/01/2021
3 Hapa për të përmirësuar shëndetin me mirënjohje?
Një orë me Frankën 15:09 11/01/2021
Si t’i përmirësojmë marrëdhëniet problematike me teknikat e mirënjohjes?
Një orë me Frankën 15:09 11/01/2021
4 teknika të thjeshta mirënjohje për të pasur një ditë magjike!
Një orë me Frankën 15:07 11/01/2021