Si të mos e krahasojmë veten me të tjerët?
Një orë me Frankën • 19:14 05/05/2021
Në puntatën e 11 të emisionit “Një orë me Frankën” u diskutuan mjaft tema interesante se si ta shohim jetën më pozitivisht dhe si ta çlirojmë veten nga pengesat që vetë ne i krijojmë. Një ndër shqetësimet më të mëdha që të tjerët na e bëjnë shpesh, por dhe ne e përjetojmë mjaft është krahasimi me të tjerët. Shpeshherë na ka ndodhur që të na krahasojnë me persona që ndoshta mund të kenë arritur më shumë se ne. Këtë gjë e përjetojmë keq dhe na ul vetëvlerësimin, por si të mësojmë ta marrim në të mirën tonë dhe të ndryshojmë këndvështrimin? Franka jep përgjigjen, për më shumë ndiqni "Një orë me Frankën" Franka Ikonomi DJ Saix
Sa të fiksuar jemi pas rrjeteve sociale?
Një orë me Frankën 16:19 02/06/2021
Vera po vjen… Si ta pranojmë veten kështu siç jemi?
Një orë me Frankën 16:58 27/05/2021
Të flasësh me partnerin për marrëdhëniet intime është ende tabu…
Një orë me Frankën 14:23 19/05/2021
Tre hapat që na ndihmojnë t’i shpëtojmë të shkuarës…
Një orë me Frankën 14:31 13/05/2021
Si të mos e krahasojmë veten me të tjerët?
Një orë me Frankën 19:14 05/05/2021
Marrëdhëniet toksike- Këshilla djemve & bajzave – Gjykimet e “gabuara”
Një orë me Frankën 16:09 28/04/2021
Rizgjimi shpirtëror, a je afër?
Një orë me Frankën 17:42 20/04/2021