Tre hapat që na ndihmojnë t’i shpëtojmë të shkuarës…
Një orë me Frankën • 14:31 13/05/2021
Një orë me Frankën” njihet tanimë për temat inspiruese që trajton dhe mënyra të ndryshme se si ta shohim jetën pozitivisht. Një gjë që shpeshherë na pengon ta bëjmë këtë, është “përndjekja” e së shkuarës. Gjithmonë na ndrydh dhe nuk na lejon të jemi të lirë në mendimet tona dhe atë çfarë bëjmë. Prandaj, Franka na tregon tre hapa se si të shpëtojmë nga ajo. Franka Ikonomi Saix Dj
Sa të fiksuar jemi pas rrjeteve sociale?
Një orë me Frankën 16:19 02/06/2021
Vera po vjen… Si ta pranojmë veten kështu siç jemi?
Një orë me Frankën 16:58 27/05/2021
Të flasësh me partnerin për marrëdhëniet intime është ende tabu…
Një orë me Frankën 14:23 19/05/2021
Tre hapat që na ndihmojnë t’i shpëtojmë të shkuarës…
Një orë me Frankën 14:31 13/05/2021
Si të mos e krahasojmë veten me të tjerët?
Një orë me Frankën 19:14 05/05/2021
Marrëdhëniet toksike- Këshilla djemve & bajzave – Gjykimet e “gabuara”
Një orë me Frankën 16:09 28/04/2021
Rizgjimi shpirtëror, a je afër?
Një orë me Frankën 17:42 20/04/2021