Vera po vjen… Si ta pranojmë veten kështu siç jemi?
Një orë me Frankën • 16:58 27/05/2021
Kur afron stina e verës të gjithë fillojmë dhe vëmë në dukje çdo ‘imperfeksion’ të vogël tonin. Periudha pas karantinës dhe izolimi ka bërë që dhe marrëdhënia me ushqimin të jetë më e afërt dhe ndoshta të shtojmë disa kile. Franka na jep disa këshilla se si të mos e gjykojmë veten, tani që do të jemi edhe më të ekspozuar. Franka Ikonomi
Sa të fiksuar jemi pas rrjeteve sociale?
Një orë me Frankën 16:19 02/06/2021
Vera po vjen… Si ta pranojmë veten kështu siç jemi?
Një orë me Frankën 16:58 27/05/2021
Të flasësh me partnerin për marrëdhëniet intime është ende tabu…
Një orë me Frankën 14:23 19/05/2021
Tre hapat që na ndihmojnë t’i shpëtojmë të shkuarës…
Një orë me Frankën 14:31 13/05/2021
Si të mos e krahasojmë veten me të tjerët?
Një orë me Frankën 19:14 05/05/2021
Marrëdhëniet toksike- Këshilla djemve & bajzave – Gjykimet e “gabuara”
Një orë me Frankën 16:09 28/04/2021
Rizgjimi shpirtëror, a je afër?
Një orë me Frankën 17:42 20/04/2021