Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Eno Popi zbulon eksperiencën e tij me emisionin e mëngjesit!
@ the Movies • 18:06 20/11/2021
Ky emision i "At The Movies" ka patur si temë kryesore emisionet e mëngjesit, çfarë kërkohet në to dhe si funksionojnë. Për të na zbuluar më shumë, në një lidhje telefonike së bashku me Edin dhe Artën ishte Eno Popi, një ndër gazetarët më të dashur për publikun. Ai tregoi përvojën e tij me një emision mëngjesi... Eno Popi Arta Sinamati Edi Hallaçi Wizii Dj
Eno Popi zbulon eksperiencën e tij me emisionin e mëngjesit!
@ the Movies 18:06 20/11/2021
Për çfarë flet seriali “The Morning Show”?! Si funksionon një emision mëngjesi?!
@ the Movies 17:41 20/11/2021
Drejtuesit e programeve të mëngjesit në televizion zbulojnë si e nisin ditën e tyre!
@ the Movies 17:17 20/11/2021
Jeni kuriozë të mësoni mbi filmin më të ri që po shfaqet në Cineplexx?!!
@ the Movies 17:13 20/11/2021
Jeni njohur me premierat e filmave që po transmetohen në Cineplexx?! Ja se cilat janë ato…
@ the Movies 15:49 13/11/2021
“At The Movies” na zbulon se si lindi “Big Brother” dhe filmat me tematikë të ngjashme me të!
@ the Movies 15:39 13/11/2021
Bëjnë mirë psikologjikisht/ Elsa Ymeri na jep arsyet pse duhet t’i shohim filmat me superheronj!
@ the Movies 15:51 06/11/2021