“Çfarë është etika e muzeve?”
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket • 18:56 28/05/2022
Në këtë episod i 'Çdo gjë është ashtu si duket' u diskutua lidhur me një temë shumë delikate dhe të përfolur së fundmi ku një rast i ndodhur në videoklipin e Donaldit, Romeos dhe Elgitit të xhiruar në muzeun e ikonave në Korçë u kritikua për faktin se ky është një veprim që ka 'thyer' marrëdhënien që kemi me objektin e shenjtë. Sokol Çunga Andi Rëmbeci Anna Shkreli Dj Ankloe
“Çfarë është etika e muzeve?”
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 18:56 28/05/2022
Andi Rëmbeci: “Funksioni i artit është nevoja për të komunikuar me veten!”
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 18:55 28/05/2022
Objektet fetare dhe muzetë, më shumë na tregojnë Sokol Çunga dhe Andi Rëmbeci!
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 17:50 27/05/2022
Përdorimi i objekteve të kultit, ja si interpretohet nga Sokol Çunga dhe Andi Rëmbeci!
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 17:49 27/05/2022
Çfarë simbolizojnë Okla dhe Plipki? Na e tregon Loren Nikaj
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 22:18 21/05/2022
Botimi i librit të parë me poezi Queer në Shqiperi!
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 22:17 21/05/2022
Krenaria e guximit të jesh vetja!
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 22:16 21/05/2022