Kamela Islamaj për BB VIP 2: “Nuk e kuptoj histerinë kolektive”!
Ku ke humbur? • 23:39 25/02/2024
Për një periudhë kohe ata kanë qenë të famshëm e shumë të dashur nga publiku por kanë zgjedhur të tërhiqen nga karriera e tyre apo edhe daljet në ekran. E ftuar në episodin e gjashtë të podcast-it “Ku Ke Kumbur” me Jonida Aliçkollin ka qenë Kamela Islamaj, një intervistë që ka rikthyer këngëtaren pranë dashamirësve të saj. Jonida Aliçkolli Kamela Islamaj
Kamela Islamaj për BB VIP 2: “Nuk e kuptoj histerinë kolektive”!
Ku ke humbur? 23:39 25/02/2024
Nga jeta personale e deri tek ëndrra në sirtar, Kamela Islamaj zbulon gjithçka për TAR!
Ku ke humbur? 23:37 25/02/2024
Kamela Islamaj: “Nëse një artist do të qëndrojë në tregun muzikor, duhet të ndjekë rrymën”!
Ku ke humbur? 23:34 25/02/2024
Kamela Islamaj: “Festivalet janë të padrejta”!
Ku ke humbur? 23:31 25/02/2024
“Ku Ke Humbur” me Jonida Aliçkollin – Rikthimi i Kamela Islamaj!
Ku ke humbur? 23:27 25/02/2024
Pse e la Shqipërinë Gent dhe Xhoi Bejko?
Ku ke humbur? 20:06 20/02/2024
Gent Bejko zbulon arsyen e ‘shkëputjes’ nga ‘Portokallia’!
Ku ke humbur? 20:05 20/02/2024