Shoqëria shqiptare vlerëson më shumë gratë apo burrat?
OTM X ALBANËN • 12:01 30/03/2023
Në Shqipëri vlerëson më shumë gratë apo burrat? A mund të ndryshojë kjo gjë nga brezi i ri? Zbuloni përgjigjet e qytetarëve… Albana Ruçi Saix Dj
Shoqëria shqiptare vlerëson më shumë gratë apo burrat?
OTM X ALBANËN 12:01 30/03/2023
Kush mund të dalë nga shtëpia e “Big Brother VIP” këtë javë?!
OTM X ALBANËN 13:19 25/03/2023
Kur ka partneri dhimbje koke, t’i rrimë afër apo larg si Kiara-Luizit?!
OTM X ALBANËN 12:07 23/03/2023
Çfarë të bëjmë kur na rastis edhe ish-i edhe i dashuri në të njëjtin vend?!
OTM X ALBANËN 12:02 23/03/2023
Nisur nga Sabiani-Kristi-Keisi, pse prindërit nuk e pranojnë lidhjen e fëmijëve të tyre?
OTM X ALBANËN 09:17 18/03/2023
Si e shohin qytetarët marrëdhënien mes Jorit dhe Luizit?!
OTM X ALBANËN 09:12 11/03/2023
A do të donin vajzat shqiptare në krah një person si Luizi?!
OTM X ALBANËN 09:04 10/03/2023