Diola Dosti: “Në BB VIP duhet një banor që…”!
S'e Kam me Ty • 19:58 12/04/2024
E ftuar në emisionin “S’e Kam me Ty” ka qenë Diola Dosti. Nutricionistja e njohur ka zbuluar në një intervistë me Jonida Aliçkollin dhe Elios Shulin më shumë detaje se si ka nisur e gjithë karriera e saj dhe gjithashtu ka treguar edhe detaje të vogla në lidhje me partnerin e saj të ri. Jonida Aliçkolli Diola Dosti Elios Shuli Dj Ankloe
Diola Dosti: “Në BB VIP duhet një banor që…”!
S'e Kam me Ty 19:58 12/04/2024
Diola Dosti zbulon detajet e lidhjes me Erolld Belegun!
S'e Kam me Ty 19:57 12/04/2024
Historia e trishtë që shtyu Diola Dostin drejt nutricionit!
S'e Kam me Ty 19:55 12/04/2024
‘Irini Qirjako’ xheloze për Bora Zemanin!
S'e Kam me Ty 19:54 12/04/2024
“Romeo dhe Heidi në shënjestër”, elegjia e javës dedikuar BB VIP 3!
S'e Kam me Ty 19:53 12/04/2024
Nga xhelozia e ‘Irini Qirjako’ për Bora Zemanin tek intervista e Diola Dostit në “S’e Kam me Ty”!
S'e Kam me Ty 18:35 12/04/2024
Historia frymëzuese e Juxhina Sotiri Gjoni, gruaja presidente për Shqipërinë e NATO-s!
S'e Kam me Ty 23:40 05/04/2024