Best of “Rikoshet” – 3 Tetor 2020/Pjesa 6
Top Radio Arkiv • 19:17 30/09/2022
Top Albania Radio hap arkivat! Për të gjithë dashamirësit ndër vite dhe dëgjuesit besnikë të Top Albania Radio, sjellim për ju disa pjesëza të emisioneve më të dëgjuara të kaluara. “Rikoshet” dhe “Thuaje me Pepsi” vijnë sërish për t’ju sjellë disa doza humori dhe nostalgjie. Intervistat më të dëgjuara, personazhet më në zë, batuta dhe histori plot humor dhe jo vetëm, vijnë në “Top Radio Arkiv”. Për të gjithë simpatizantët e “Rikoshet” dhe “Thuaje me Pepsi”, ky emision do të jetë ‘vitamina’ e duhur e ditëve të ftohta që na presin. Mos kini dyshime që do të ndiheni mjaftueshëm pozitivë pasi të keni dëgjuar emisionet tuaja të preferuara ndër vite që nuk premtojnë asgjë tjetër përveç risisë.
Best of “Rikoshet” – 3 Tetor 2020/Pjesa 6
Top Radio Arkiv 19:17 30/09/2022
Best of “Rikoshet” – 3 Tetor 2020/Pjesa 7
Top Radio Arkiv 19:15 30/09/2022
Best of “Rikoshet” – Viti i Ri/ Pjesa 1
Top Radio Arkiv 19:14 30/09/2022
Best of “Rikoshet” – 3 Tetor 2020/Pjesa 3
Top Radio Arkiv 14:40 30/09/2022
Best of “Rikoshet” – 3 Tetor 2020/Pjesa 2
Top Radio Arkiv 14:18 30/09/2022
Best of “Rikoshet” – 3 Tetor 2020/Pjesa 1
Top Radio Arkiv 14:18 30/09/2022
Best of “Rikoshet” – 5 Gusht 2020
Top Radio Arkiv 13:38 30/09/2022