“Do të doja të bëhesha vetëm…”/Leonard Bombaj zgjedh mes pasioneve të tij!
Back to the Beginning • 22:14 12/04/2024
I ftuar në emisionin “Back to the Beginning” ka qenë Leonard Bombaj. Regjisor, aktor, skenarist dhe këngëtar mjaft i njohur. Karriera e tij ndër vite mban emrin sukses. Ai ka zbuluar në një intervistë ekskluzive me Kozeta Kurtin detaje nga jeta e tij, karriera dhe jo vetëm… Kozeta Kurti Leonard Bombaj Dj Ankloe
“Do të doja të bëhesha vetëm…”/Leonard Bombaj zgjedh mes pasioneve të tij!
Back to the Beginning 22:14 12/04/2024
“Ishim të paragjykuar”, Big Basta rikujton fillimet e karrierës!
Back to the Beginning 14:44 10/04/2024
“Këngët ‘mainstream’ s’kanë fare mesazhe”, Big Basta ‘thumbon’…
Back to the Beginning 14:43 10/04/2024
Big Basta: Nuk dua të bëj muzikë që të kënaqë masën!
Back to the Beginning 14:40 10/04/2024
“Mundohemi ta mbajmë gjallë zjarrin…”/ Big Basta flet për Vesa Luma: Në fillimet tona…
Back to the Beginning 14:00 05/04/2024
Ndryshimi mes muzikës artizanale e asaj artistike sipas Indrit Mesitit!
Back to the Beginning 22:26 30/03/2024
Indrit Mesiti: “Nëse mendon ç’do pëlqejnë njerëzit, aty hapet rruga e mediokritetit”!
Back to the Beginning 22:21 30/03/2024