Përse gratë zgjedhin burra më të moshuar?
Ju Flet Trupi • 13:48 09/05/2023
Të gjithë ne, mendojmë se komunikojmë vetëm nëpërmjet fjalëve njeri me tjetrin. Gabim. Ne komunikojmë me të gjithë qenien tonë. Gjatë komunikimit tonë për t’i dhënë mesazhin që duam dikujt tjetër e bëjmë duke kombinuar 55% me anë të gjesteve që bëjmë me anë të gjymtyrëve të trupit tonë, 38 % me anë të toneve te zërit dhe luhatjet e tij dhe afërsisht 7% zënë fjalët të cilat ne themi në këtë komunikim. Adi Pojana Foni Ilia Dj Roi
Përse gratë zgjedhin burra më të moshuar?
Ju Flet Trupi 13:48 09/05/2023
Si të flirtojmë me vajzat?!
Ju Flet Trupi 19:35 01/05/2023
Dashuria online, tradhti?
Ju Flet Trupi 16:43 24/04/2023
Formula: “Si të zgjidhni partnerë 5-4-3-1”
Ju Flet Trupi 19:30 17/04/2023
7 tipat e njerëzve me të cilët mund të biem në dashuri!
Ju Flet Trupi 18:23 10/04/2023
Pse gratë e zgjuara janë shpesh naive në dashuri?
Ju Flet Trupi 18:01 03/04/2023
Pse tradhtojnë njerëzit?
Ju Flet Trupi 11:55 26/03/2023