Thënia e Ditës 02/12/2022 – Wake Me Up
Wake Me Up • 10:47 02/12/2022
Nëse dita juaj nis herët, Top Albania Radio e nis bashkë me ju. Çdo ditë mjafton një klikim për të dëgjuar dhe për të parë Almanakun, Horoskopin, Bursën, Thënien e Ditës, Fjalën e Ditës dhe Ditëlindjet. Antiola Bame Saix Dj
Thënia e Ditës 02/12/2022 – Wake Me Up
Wake Me Up 10:47 02/12/2022
Horoskopi 02/12/2022 – Wake Me Up
Wake Me Up 10:47 02/12/2022
Almanaku 02/12/2022 – Wake Me Up
Wake Me Up 10:46 02/12/2022
Këmbimi Valutor 02/12/2022 – Wake Me Up
Wake Me Up 10:46 02/12/2022
Fjala e Ditës 02/12/2022 – Wake Me Up
Wake Me Up 10:45 02/12/2022
Ditëlindjet 02/12/2022 – Wake Me Up
Wake Me Up 10:45 02/12/2022
Këmbimi Valutor 01/12/2022 – Wake Me Up
Wake Me Up 10:13 01/12/2022