Efektivi kapet me 100 mijë € ndërsa rumunët me 260 kg kanabis!
Merre me Long Show • 19:43 18/03/2023
Merre Me Long Show është emision i bashkëbisedimit radiofonik ku nëpërmjet satirës trajtohen ngjarjet aktuale të javës nga vendi dhe bota.Në program nuk do të mungojnë edhe intervistat me personazhe publik por edhe individë të profesioneve të ndryshme, të cilët do të jenë të ftuar në studio dhe do të bashkëbisedojnë me moderatorët për gjëra që i përkasin të ftuarit dhe sigurisht për gjëra që nuk i përkasin aspak. Ermir Topi Gent Hazizi Dj Ankloe
Zamira Kita zbulon gjithçka mbi filmin e Luizit dhe Oltës!
Merre me Long Show 18:38 03/07/2023
Skandaloze! Dega e Skulpturës ka vetëm dy nxënës!
Merre me Long Show 18:38 03/07/2023
Nga skulpturat e Ramës e deri tek emri unik, Euro Rrasa zbulon gjithçka!
Merre me Long Show 18:35 03/07/2023
Parashikimi i yjeve për shenjën tuaj të horoskopit!
Merre me Long Show 18:26 03/07/2023
Musk dhe Zuckerberg dyluftojnë në Colosseum!
Merre me Long Show 18:24 03/07/2023
Origjina e shprehjes “mos fut hundët”!
Merre me Long Show 21:00 24/06/2023
Gjermanët “stimulojnë” gratë me shpulla!
Merre me Long Show 20:59 24/06/2023