Flirtimi, dashuria dhe si të sillemi gjatë një lidhjeje romantike
Ju Flet Trupi • 13:10 14/06/2021
Foni dhe Adi na zbulojnë detaje se si të sillemi gjatë kohës kur shoqërohemi dhe kur jemi në një lidhje me një person. Cilat janë shenjat e trupit që na tregojnë se jemi të dashuruar dhe si duhet të sillemi kur jemi në një lidhje. Adi Pojana Foni Ilia Dj Ankloe
Pse tradhtojnë njerëzit?
Ju Flet Trupi 11:55 26/03/2023
Vendet ku duhet prekur një grua nga një burrë që të ndihet mirë!
Ju Flet Trupi 16:08 19/03/2023
Pse kryejmë marrëdhënie seksuale?
Ju Flet Trupi 14:38 12/03/2023
Dua të martohem, por nuk di se si…
Ju Flet Trupi 11:07 05/03/2023
Përse kemi etje të përqafohemi?
Ju Flet Trupi 11:52 26/02/2023
A e dini se robotët e seksit po vijnë?!
Ju Flet Trupi 11:37 19/02/2023
Çfarë të bëni kur ish-i do të kthehet sërish tek ju?
Ju Flet Trupi 11:34 12/02/2023