Më mirë një djalë që të vjen pas si Luiz Ejlli apo një që bën ‘të vështirin’?
OTM X ALBANËN • 15:05 27/01/2023
Albana ka pyetur qytetarët këtë herë në lidhje me “Big Brother VIP”. Me cilin nga banorët ju ngjason atye më shumë vetja dhe mbi të gjitha, kë do zgjidhnin midis një djali që të vjen pas si Luizi apo një që bën ‘të vështirin’? Albana Ruçi Saix Dj
Kur ka partneri dhimbje koke, t’i rrimë afër apo larg si Kiara-Luizit?!
OTM X ALBANËN 12:07 23/03/2023
Çfarë të bëjmë kur na rastis edhe ish-i edhe i dashuri në të njëjtin vend?!
OTM X ALBANËN 12:02 23/03/2023
Nisur nga Sabiani-Kristi-Keisi, pse prindërit nuk e pranojnë lidhjen e fëmijëve të tyre?
OTM X ALBANËN 09:17 18/03/2023
Si e shohin qytetarët marrëdhënien mes Jorit dhe Luizit?!
OTM X ALBANËN 09:12 11/03/2023
A do të donin vajzat shqiptare në krah një person si Luizi?!
OTM X ALBANËN 09:04 10/03/2023
Cili prej banorëve të “Big Brother VIP” vishet më mirë?
OTM X ALBANËN 09:10 09/03/2023
A ka dhunë psikologjike në shtëpinë e “Big Brother VIP”?!
OTM X ALBANËN 18:25 04/03/2023