Merre me lëng: Lagështira e Tiranës që hyn deri në palcë…
Merre me Long Show • 15:23 30/01/2021
"Merre me lëng" një program humori nga treshja shumë e dashur, Aleks, Anisa dhe Nilsa. Ky episod është i ndarë në katër kategori me të cilat tashmë jeni mësuar dhe thashethemet e javës. Alex Seitaj Nilsa Hysi Anisa Kushta
Zamira Kita zbulon gjithçka mbi filmin e Luizit dhe Oltës!
Merre me Long Show 18:38 03/07/2023
Skandaloze! Dega e Skulpturës ka vetëm dy nxënës!
Merre me Long Show 18:38 03/07/2023
Nga skulpturat e Ramës e deri tek emri unik, Euro Rrasa zbulon gjithçka!
Merre me Long Show 18:35 03/07/2023
Parashikimi i yjeve për shenjën tuaj të horoskopit!
Merre me Long Show 18:26 03/07/2023
Musk dhe Zuckerberg dyluftojnë në Colosseum!
Merre me Long Show 18:24 03/07/2023
Origjina e shprehjes “mos fut hundët”!
Merre me Long Show 21:00 24/06/2023
Gjermanët “stimulojnë” gratë me shpulla!
Merre me Long Show 20:59 24/06/2023