“Në jug të kufirit, në perëndim të diellit” nga Haruki Murakami!
Sot Nuk Është e Hënë • 17:09 31/01/2023
Një reflektim brilant për miqësinë në kohën e fëmijërisë dhe një rikthim i miqësisë në moshë të rritur mes dy personazheve Hajimes dhe Shimamotos, teksa njëri prej tyre kishte krijuar familje dhe arritur suksese në biznesin e tij. Çfarë ndodh me këtë dashuri të re e cila i ka rrënjët në miqësinë e fëmijërisë? A i rrezikon Shimamoto ato që kishte bërë me sakrifica në jetë për shkak të pasioneve të hershme? Koloreto Cukali Blerina Shehu Dj Ankloe
Parisi heq ndalimin e seksit në fshatin Olimpik, do të shpërndahen 300 mijë prezervativë!
Sot Nuk Është e Hënë 00:00 22/05/2024
Nga podcast-et në Shqipëri deri tek Lojërat Olimpike në Paris – SNËH 20/05/2024
Sot Nuk Është e Hënë 00:00 22/05/2024
Fjalët “e çmuara” në Fjalorin e Gjuhës Shqipe! – SNËH 20/05/2024
Sot Nuk Është e Hënë 18:45 21/05/2024
“Shoqëria e sfilitur” – Byung-Chul Han trajton ‘sëmundjen’ e kohëve moderne!
Sot Nuk Është e Hënë 18:43 21/05/2024
Djaloshi që la 13 motra e vëllezër në Indonezi për të studiuar në Shqipëri!
Sot Nuk Është e Hënë 18:35 21/05/2024
10 gjëra që duhet të marrim me vete nëse na thërrasin në SPAK!
Sot Nuk Është e Hënë 18:33 21/05/2024
Statistikat e fundit tregojnë se sa fëmijë duan të kenë shqiptarët!
Sot Nuk Është e Hënë 18:31 21/05/2024