Një njeri njihet më mirë nga sytë apo nga buzëqeshja?
OTM X ALBANËN • 09:01 03/02/2023
Albana ka pyetur këtë herë qytetarët se nga njihet më mirë një njeri. A është e vërtetë që sytë janë pasqyrë e shpirtit? Albana Ruçi Saix Dj
Kur ka partneri dhimbje koke, t’i rrimë afër apo larg si Kiara-Luizit?!
OTM X ALBANËN 12:07 23/03/2023
Çfarë të bëjmë kur na rastis edhe ish-i edhe i dashuri në të njëjtin vend?!
OTM X ALBANËN 12:02 23/03/2023
Nisur nga Sabiani-Kristi-Keisi, pse prindërit nuk e pranojnë lidhjen e fëmijëve të tyre?
OTM X ALBANËN 09:17 18/03/2023
Si e shohin qytetarët marrëdhënien mes Jorit dhe Luizit?!
OTM X ALBANËN 09:12 11/03/2023
A do të donin vajzat shqiptare në krah një person si Luizi?!
OTM X ALBANËN 09:04 10/03/2023
Cili prej banorëve të “Big Brother VIP” vishet më mirë?
OTM X ALBANËN 09:10 09/03/2023
A ka dhunë psikologjike në shtëpinë e “Big Brother VIP”?!
OTM X ALBANËN 18:25 04/03/2023