Një vështrim ndryshe i karrierës dhe jetës së artistit The Weeknd…
Top Albania Radio Special, Video Podcasts • 12:50 29/01/2022
Ka inteligjencë matematikore, ka inteligjencë gjuhësore, ka inteligjencë inter-personale, madje dhe intra-personale. Por ka edhe inteligjencë muzikore dhe një mënyrë e lehtë për të vërtetuar nëse ky kualitet absolut gjendet në asetet e mendjes suaj është të dëgjoni muzikën e The Weeknd. Pas ndjenjës që përjetoni teksa dëgjoni një vepër muzikore, fshihet pamja e fytyrës së krijuesit të saj. Në Specialen e Top Albania Radio-s, kemi folur pikërisht për muzikën dhe shpirtin e Abel Makkonen Tesfaye, ose ndryshe The Weeknd. Stenaldo Mëhilli Saix Dj
Për çfarë e kritikon Sara më shumë Ledrin?! | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 11:52 26/06/2022
Për Ledri Vulën nëna mbetet njeriu më i shtrenjtë! | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 11:51 26/06/2022
Çfarë mendimi ka Ledri kur e quajnë mashkulli më seksi?! | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 11:50 26/06/2022
Përshëndetja e Ledrit për Top Albania Radio! | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 18:04 25/06/2022
Ledri Vula pak orë para performancës së tij live! | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 18:02 25/06/2022
Ledri Vula në dhomën e grimit duke u bërë gati për mbrëmjen e sotme! | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 18:02 25/06/2022
Anxhela Peristeri rrëfen për TAR gjithçka mbi këngën e saj më të re që titullohet “Adrenalina”!
Live From Tirana 11:27 25/06/2022