Pse burrat nuk martohen?! | JU FLET TRUPI
Ju Flet Trupi • 11:25 25/12/2022
Të gjithë ne, mendojmë se komunikojmë vetëm nëpërmjet fjalëve njeri me tjetrin. Gabim. Ne komunikojmë me të gjithë qenien tonë. Gjatë komunikimit tonë për t’i dhënë mesazhin që duam dikujt tjetër e bëjmë duke kombinuar 55% me anë të gjesteve që bëjmë me anë të gjymtyrëve të trupit tonë, 38 % me anë të toneve te zërit dhe luhatjet e tij dhe afërsisht 7% zënë fjalët të cilat ne themi në këtë komunikim. Adi Pojana Foni Ilia Roi Dj
Pse tradhtojnë njerëzit?
Ju Flet Trupi 11:55 26/03/2023
Vendet ku duhet prekur një grua nga një burrë që të ndihet mirë!
Ju Flet Trupi 16:08 19/03/2023
Pse kryejmë marrëdhënie seksuale?
Ju Flet Trupi 14:38 12/03/2023
Dua të martohem, por nuk di se si…
Ju Flet Trupi 11:07 05/03/2023
Përse kemi etje të përqafohemi?
Ju Flet Trupi 11:52 26/02/2023
A e dini se robotët e seksit po vijnë?!
Ju Flet Trupi 11:37 19/02/2023
Çfarë të bëni kur ish-i do të kthehet sërish tek ju?
Ju Flet Trupi 11:34 12/02/2023