Stafi i TAR jep urimet më të dashura për dëgjuesit besnikë!
Top 100 Songs of the Year • 17:33 31/12/2022
“Maratona e 100 Këngëve më të mira të Vitit” sjell një atmosferë të ngrohtë festive me urimet më të veçanta të artistëve tuaj të preferuar dhe figurave më të njohura publike, të cilat janë pjesë e pandashme e përditshmërisë tonë. Një urim special vjen edhe nga spikerat e TAR! Eno Popi Elios Shuli Albana Ruçi Kloi Vladi
Urimi i këngëtarit Young Zerka për Vitin e Ri 2023!
Top 100 Songs of the Year 17:56 31/12/2022
Lore jep urimin e saj për të gjithë dëgjuesit e Top Albania Radio-s!
Top 100 Songs of the Year 17:55 31/12/2022
Një urim i përzemërt për Vitin e ri 2023 nga West Side Family!
Top 100 Songs of the Year 17:38 31/12/2022
Stafi i TAR jep urimet më të dashura për dëgjuesit besnikë!
Top 100 Songs of the Year 17:33 31/12/2022
Lei Kraja zbulon në TAR planet e saj për Vitin e Ri 2023!
Top 100 Songs of the Year 17:07 31/12/2022
Urimi i producentit të njohur Alban Chela për Vitin e Ri ekskluzivisht për TAR!
Top 100 Songs of the Year 17:03 31/12/2022
Urimi i Donald Veshaj për dëgjuesit e Top Albania Radio-s!
Top 100 Songs of the Year 16:17 31/12/2022