Urimi i ngrohtë i Julka Gramos për Vitin e Ri!
Top 100 Songs of the Year, Video Podcasts • 17:36 06/01/2021
Një ndër të ftuarat e radhës në #top100songsof2020 ishte këngëtarja Julka Gramo e cila na mungon me projekte të reja muzikore. Urimi i saj për të gjithë shqiptarët këtë Vit të Ri është të përqafojmë sa më shpejt njëri-tjetrin duke vënë në dukje vitin e vështirë që lamë pas.
Si ka lindur “Isabel”? Martin Pano zbulon gjithçka në Top Albania Radio!
Lancio 21:03 26/09/2023
Shkenca vërteton: ”Burrat nuk janë dembelë, thjesht nuk munden”!
Sot Nuk Është e Hënë 18:59 26/09/2023
Fushat në të cilat njeriu shkëlqen pas të 40-ave!
Sot Nuk Është e Hënë 18:57 26/09/2023
“Sikur të isha djalë” do t’ju bëjë të kuptoni se sa pak kanë ndryshuar kohët fatkeqësisht…
Sot Nuk Është e Hënë 18:55 26/09/2023
Zyrtarët shqiptarë që shkojnë me parukierë në mbledhjet ndërkombëtare…
Sot Nuk Është e Hënë 18:51 26/09/2023
Karkalecat ‘pushtuan’ Tiranën dhe jo vetëm!
Sot Nuk Është e Hënë 18:48 26/09/2023
Ndahet nga jeta shpikësi i Viagrës!
Sot Nuk Është e Hënë 18:45 26/09/2023