Vdekja e Alexei Navalny, ja si komentohet në “Sot Nuk Është e Hënë”!
Sot Nuk Është e Hënë • 19:44 20/02/2024
Dita e hënë nuk mund të quhet e plotë kurrësesi pa emisionin e Top Albania Radio-s “Sot Nuk Është e Hënë” me komentet më interesante dhe tema të trajtuara nga Koloreto Cukali dhe Blerina Shehu. Koloreto Cukali Blerina Shehu Dj Arteni
Lajmi që tërhoqi vëmendjen e Koloreto Cukalit? / Habisin italianët…
Sot Nuk Është e Hënë 21:04 14/05/2024
Sjellja e papagajve në lidhje me teknologjinë, habit studimi!
Sot Nuk Është e Hënë 20:59 14/05/2024
Fjalët “e çmuara” në Fjalorin e Gjuhës Shqipe! – SNËH 14/05/2024
Sot Nuk Është e Hënë 20:58 14/05/2024
“Çmendet” moti / Stuhi e pazakontë në Lushnje, era e fortë rrëzon pemët dhe tabelat rrugore!
Sot Nuk Është e Hënë 20:55 14/05/2024
“Shoqëri e sfilitur”/ Shoqëritë e orientuara nga shërbimi, po dëmtojnë individin e vonë-modern!
Sot Nuk Është e Hënë 20:54 14/05/2024
10 mesazhe okulte në fjalimin e gjatë të Edi Ramës!
Sot Nuk Është e Hënë 20:52 14/05/2024
Rikthehet “Sahati i Shkodrës”, lajmet e bujshme të javës!
Sot Nuk Është e Hënë 20:50 14/05/2024