Horoskopi Lifestyle

3 shenjat e horoskopit që mund të bien në dashuri me një peshore…

Peshore, ju jeni po aq e bukur sa Venusi, perëndeshë që sundon mbi shenjën tuaj. Ju jeni gjithashtu me natyrë të mirë, të drejtë dhe kaq simpatike. Pasi njerëzit ju njohin, ata nuk mund të mos bien në dashuri, dhe tre shenjat e zodiakut që tërhiqen më shumë nga peshorja e dinë këtë më mirë se kushdo tjetër. Kur bëhet fjalë për marrëdhëniet, peshoret do të bëjnë më shumë për dikë për të cilin kujdesen. Sipas astrologes Jessica D’Angio, shenja e peshores sundon Shtëpinë e Shtatë të Partneritetit, e cila është shtëpia më e rëndësishme për t’u parë nëse të kesh një angazhim romantik është një qëllim. Tre shenja të Zodiakut që tërhiqen më shumë nga shenja e peshores, janë si më poshtë.

Dashi (21 mars – 19 prill)

Të kundërtat tërhiqen gjithmonë në astrologji, kjo është arsyeja pse dashi kryeson listën për shenjat më të tërhequra nga peshorja. Ka një tërheqje natyrale ndaj njëri-tjetrit, dhe kimia fizike mund të jetë intensive. Sipas D’Angio, dashi është shenja e “vetes”, ndërsa Peshorja është shenja e “tjetrit”. Këto të dyja mund të ndihmojnë në balancimin e njëri-tjetrit. Peshorja ka të bëjë me romancën, ndërsa dashi me pasionin dhe dëshirën. Nëse këta të dy kalojnë fazën tërheqëse, do të jetë një marrëdhënie emocionuese për të dy.

Demi (20 prill – 20 maj)

Shenja e fiksuar e tokës demi vjen në numrin dy, gjë që mund të jetë befasuese për disa. Emëruesi i përbashkët në këtë raport është Venusi, si demi ashtu edhe peshorja janë shenja të drejtuara nga Venusi. Pra, edhe pse toka dhe ajri nuk përzihen domosdoshmërisht mirë, lidhja e Venusit e bën këtë një kombinim solid. Demat nuk janë aspak të cekët, por ata kanë një vlerësim për një individ tërheqës fizikisht. Peshorja është një shenjë që bën një përpjekje për t’u dukur mirë, dhe si dema, atyre u pëlqen të jetojnë një mënyrë jetese të ndezur. Pra, pamja dhe stili i peshores do të tërheqin vëmendjen e demit, por personaliteti i tyre i ngrohtë do t’i mbajë të lidhur.

Ujori (20 janar – 18 shkurt)

I fundit por jo më pak i rëndësishmi, është ujori. Ndryshe nga dy shenjat e tjera, edhe peshorja edhe ujori janë shenja ajri, kështu që kanë shumë gjëra të përbashkëta. Ata janë të dy intelektualë, i duan shoqërimet dhe vlerësojnë komunikimin në marrëdhëniet e tyre. Ujori tërhiqet nga intelektualët e stilit të lartë, dhe kjo është në thelb ajo që është peshorja. Si humanitarë të Zodiakut, ata gjithashtu do të vlerësojnë idealizmin e peshores dhe një ndjenjë të fortë drejtësie. Nëse ata mund të mësojnë se si të lidhen me njëri-tjetrin, është një çift që mund të jetë shumë argëtues.