6 aroma që besohet se tërheqin para në shtëpinë tuaj!

Gjithnjë e më shumë njerëz kanë filluar të zbulojnë përfitimet shëndetësore dhe mendore të të pasurit tymuese aromatike në shtëpi. Por cilat janë aromat më të mira që mund të keni në shtëpi? Të gjitha kanë disa përfitime të provuara dhe të vërteta, dhe disa madje tërheqin pasuri dhe bollëk në jetën tuaj! Le t’i hedhim një sy disa aromave që do ta bëjnë jetën tuaj më të bollshme në çdo kuptim të fjalës.

Kanellë

Sipas shkencës që nuk është vërtetuar apo rishikuar fare, kanella lejon që ndërgjegjja juaj të funksionojë në frekuencën e bollshme.

Jasemini

Një aromë natyrale që na ndihmon me tërheqjen në kuptimin e gjerë të termit. Nëse dëshironi të tërhiqni para, dashuri apo diçka tjetër jasemini mund t’ju ndihmojë.

Pisha

Nëse e keni pyetur ndonjëherë veten se nga vjen fryma e Krishtlindjes, kjo ndodh sepse aroma e pishës na bën të ndihemi të gëzuar dhe të emocionuar.

Vanilje

Duke forcuar ndjenjën e komoditetit dhe sigurisë, vanilja na ndihmon të ndihemi aq të qetë në botë sa që në një farë mënyre në mënyrë magjike, paratë do të na vijnë natyrshëm.

Karafil

Aroma e karafilit do t’ju lejojë të kaloni barrierat mendore dhe të hiqni qafe frikën tuaj të lidhur me paratë.

Shafrani

Aroma e shafranit krijon një atmosferë të të qenit i pasur në mënyrë natyrale dhe që paratë të rrjedhin drejt jush, por meqenëse është fjalë për fjalë erëza më e shtrenjtë në planet, planit tuaj financiar mund t’i duhet vetëm hapi “mos ble shafran”.